Gott nytt år

Nu är det inte lång tid kvar innan vi välkomnar det nya året. Vi på Auktionshuset vill passa på att framföra ett stort tack för i år. Vi ser fram emot det nya året och hoppas att det blir minst lika roligt som år 2016. År 2016 var extra speciellt för oss eftersom Auktionshuset Gomér & Andersson invigde ett nytt auktionshus i Norrköping. Över 1000 människor besökte oss under invigningen vilket var fantastiskt roligt. Vi är otroligt tacksamma över det fina mottagandet vi fått sedan vi slog upp portarna den 19:e mars. Andra höjdpunkter under året har varit att få ta emot och förmedla Carin Nilsons makalösa skulpturer under våren, den stora samlingen av Lisa Larsons mer sällsynta figuriner och förstås den kungliga tuschlaveringen av Gustav III som såldes i slutet av året.

Gott nytt år önskar Auktionshuset Gomér & Andersson!

gottnyttar

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *