Värderingsdag 11/2 2017

Hej och stort tack för i lördags!

Vad kul att så många av er ville komma på vår värderingsdag! Vi i personalen samt våra värderingsmän för dagen, Peder Lamm och Tom Österman, tycker att det blev en jättetrevlig dag tillsammans med er med mycket intressanta föremål som visades upp.

Låt oss se hur dagen såg ut:Varderingsdag4Antikexperterna Peder Lamm och Tom Österman satt vid var sitt bord och värderade mängder av föremål.Varderingsdag5Kön sträckte sig längs hela entrén.Varderingsdag2
Varderingsdag1

Varderingsdag3Det var alla möjliga sorters föremål som värderades, bland annat porslin, silver, figuriner, glas och tavlor.
varderingsdag9

Varderingsdag13

Varderingsdag14

Varderingsdag16

Varderingsdag10

Varderingsdag8Många spännande föremål lämnades in till försäljning. Bland annat en tavla av Johan Krouthén. På vår instagram kan ni se tavlan samt fler objekt som snart kommer ut på auktion. Där heter vi auktionshuset_linkoping!Varderingsdag12En trappa upp hade vi visning samt utlämning som vanligt. Denna dag bjöd vi även på dryck och tilltugg.Värderingsdag11På våning två fanns även fastighetsmäklaren Johan Rystadius från Mäklarhuset Linköping på plats redo att besvara frågor angående bostadsaffärer samt värdering av bostäder.

Hoppas ni hade det trevligt!
Vi på Auktionshuset ser redan fram emot nästa värderingsdag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *